GÆSTETRÆNING

Før du melder dig ind er du meget velkommen til at besøge vore dejlige klublokaler og deltage i træningen på det relevante hold. For at give dig og trænerne de bedste muligheder, bør du medbringe træningstøj med lange ærmer og lange ben (eventuelt en gammel joggingdragt).

Mød op i god tid inden træningsstart og henvend dig til holdets instruktør/træner som vil vise dig til rette.

Aktuelle træningstider:
Senior A & B træner sammen tirsdag og torsdag 19:30-21:00
Ungdom og børnehold træner sammen tirsdag og torsdag 18:00-19:30
Puslinge træner tirsdag fra 17:00-18:00

Før du deltager i træningen udfyldes og afleveres en gæstetræningsblanket.

Efter indmeldelse hjælper instruktør/træner dig gerne med at anskaffe en judodragt (kaldet en judogi)

Aktivt medlemskab er nødvendigt for fortsat deltagelse i klubbens træning og turneringer

Aalborg Judoklubs klubmodul – vejledning i tilmelding.

Kontingent for medlemskab er 300kr/90 dage

Hvis du senere ønsker en pause fra judo foregår udmeldelse skrifteligt til: kasserer@aalborgjudoklub.dk

Aalborg Judoklub administrationssystem hedder Klubmodul.

For at kunne træne i Aalborg Judoklub er det en forudsætning at man:

1. har oprettet en profil i Klubmodul.
2. har tilmeldt sig betaling af kontingent.
3. har tilmeldt sig et eller flere hold.

Du kan finde hjælp til oprettelse i klubmodulet i denne Vejledning